Auktoriserad jobbcoach: Sollentuna Kommun

Vi är auktoriserad jobbcoach i Sollentuna Kommun. Det som är viktigt för Dig är viktigt för oss. Att rusta Dig för framtiden och matcha Din kompetens på arbetsmarknaden är vårt uppdrag. Vi finns till för Dig. Vi finns här för dig. Vårt stöd leder dig närmare till arbete, utbildning eller starta eget.

Vad vi kan göra dig/ Läs på andra språk

Våra handledare

Våra handledare älskar de olika utmaningar som varje unik deltagare kommer med. Vi som arbetar med uppdraget har bakgrund i Arbetsförmedlingen under längre period och arbetat med etableringsuppdraget. Vi har goda kunskaper om den svenska arbetsmarknaden och vilka krav som ställs på dig som är arbetssökande för att DU ska erhålla ett arbete. Med tanke på vår bakgrund har vi extremt fingertoppskänsla när det gäller att motivera, coacha och matcha arbetssökande med arbetsgivare.

 

Deltagare
 

Några deltagare behöver vägledning till en ny karriär, andra behöver öka sitt självförtroende att våga söka upp arbetsgivare. Vissa deltagare vill inte ha vilket jobb som helst utan behöver stöttning i att målinriktat söka sig till drömjobbet. Våra engagerade handledare hjälper dig på ett systematiskt, lösningsfokuserat och individanpassat sätt att hitta rätt långsiktigt. Via våra företagskontakter har vi möjlighet att presentera Dig för arbetsgivare med anställningsbehov.

Vi stödjer dig med

·       Kartläggning av dina färdigheter, kompetenser, egenskaper och yrkesområden

·       Upprätta konkurrenskraftiga ansökningshandlingar

·       Presentera dig för arbetsgivare med anställningsbehov

·       Motiverande samtal

·       Studie och yrkesvägledare

·       Stöd med att starta egen verksamhet

·       Information om utbildningar och hjälp med att söka rätt utbildning

·       Intervjuträning

 

Hur väljer du oss

Besök Möjligheternas kontor som finns på Turebergsvägen 1B, Sollentuna.

Öppet Hus på tisdagar och torsdagar kl. 13.00-15.00.

Meddela handläggaren att du vill ha en jobbcoach/handledare hos ISP Coaching.

nyanländ.jpg