Vi hjälper dig att hitta rätt

Om du vill försörja ditt företag med  rätt personal med rätt kompetens ska du kontakta oss för vidare samtal. Gör det du är bästa på nämligen driva din verksamhet och låt oss erbjuda dig det vi är bäst på. Våra tjänster är givetvis kostnadsfria och är uppdragstagare åt Nacka kommun, Sollentuna kommun och Sundbybergs kommun. Vårt huvudkontor är i Nacka.

 

 

Rekrytering
Matchning
Personal

Lider du av personalbrist och vill rekrytera! Vi hjälper dig med rekryteringsprocessen på jakt efter kompetent personal för ditt företag som delar din vision och målsättning.

Vi arrangerar mindre rekryteringsträffar för företag i Stockholms län.

Vi sätter ert behov främst och startar snarast för att tillgodose era behov. Tillsammans med ert företag sätter vi en utförlig kravprofil för den personal som ni letar efter. Sedan startas en matchningsprocess i vår databas av våra kunniga och gedigna konsulter. Hittar vi inte personen i vår databas och vårt breda kontaktnät letar vi individen i externa sökvägar. Med andra ord, vi söker, matchar och säkerställer att rätt individ är funnen för ert uppdrag. Ni har sista ordet i processen och finner ni att vi har en “keeper” på spåren då blir vår insats meningsfull.

 

Vår främsta uppgift är att snabbt tillsätta rätt person på rätt plats. Vi är experter inom vårt område och har lång erfarenhet från liknande utmaningar. Våra uppdragsgivare är allt från företag som behöver en resurs under en längre tid till organisationer som behöver täcka upp för ett specifikt behov under en begränsad period. Oavsett vilket typ av behov som uppstår är det allra viktigaste för oss att ni hittar lösning hos oss.