Brist på personal och behöver bemanning

Vi är rätt företag för ditt uppdrag
Hör gärna av er så berättar vi mer
Vi ser ditt behov

Alla företag är olika och har olika behov som förändras från den ena dagen till den andra. Därför är det avgörande för företagen att inskaffa långsiktiga strategier för att utveckla verksamheten.

 

Vi hjälper dig med personalförsörjning i alla lägen. Vi hyr ut personal under kortare och längre perioder inom alla typer av yrken.

Vi låter dig att fokusera på det som du kan bäst, nämligen att driva din verksamhet och du låter oss att hitta rätt person på rätt plats. Vi hyr ut personal inom alla typer branscher såväl tjänstemän som kollektivpersonal.

Rätt bemanning

Vi berättar gärna mer om oss och hur vi kan skräddarsy lösning för ditt företag att hitta kompetent personal.

 

Kontakta oss gärna redan idag på 0760 85 50 35 eller mail så återkommer vi snarast.

Söker du efter kompetent personal?

Det är svårt nu för tiden för företagen att finna kompetent personal i arbetsmarknaden. Det resulterar i att matchning mellan önskad kompetens för önskad yrkesroll inte blir rätt.

 

Vi erbjuder dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal som har lång erfarenhet från arbetsmarknaden. Vi värnar om våra konsulter men vi värnar också om relationen med dig.

 

Våra konsulter är av den anledningen anställda hos oss och har nära kontakt med våra konsultchefer.

Fördelen med bemanning
  • Du slipper ta ansvaret för lön. Arbetsgivaravgifter och övriga kostnader betalar vi.

  • Du slipper oroa dig för sämre tider. Du hyr bara in personal för tiden du har behov och betalar bara för de timmar vår medarbetare arbetar hos dig.

  • Du slipper lägga tid och resurser på att rekrytera själv. Vår personal står redo att börja sitt uppdrag hos dig, och om vi behöver hitta en ny talang har vi en välfylld kandidatbas och välutvecklade processer för att göra det snabbt.